Firmaaftale hos Bogø Sandwich

Firma- og foreningsarrangementsalat.png

Bogø Sandwich leverer dagligt frokost  til en række virksomheder og institutioner. Vi tilbyder også at levere til firmaarrangementer, firmamøder, foreningsbegivenheder, ture, receptioner, fester, fødselsdage eller polterabend.

Vi bringer ud alle ugens dage fra kl. 09.00 - 17.00, også Lørdag og Søndag ( Gratis udbringning ved  bestilling 200,- ) Under 200,- mindst 150,- pålægges kørselsgebyr  på 30,-, Lørdag og Søndag 50,-

Udbringning gælder følgende post nr. 9000 - 9200 SV - 9210 SØ - 9220 Ø - 9400 Nr.


Frokostordning for firma

Vi ved, at mange virksomheder i dagligdagen har for travlt med at arbejde uden fornuftige frokostordninger på arbejdspladsen. Bogø Sandwich giver virksomhederne en mulighed for at få leveret god, næringsrig mad lige til døren. Udvalget er stort og der er noget for enhver smag - både i sandwich, bagels men også i form af smørrebrød. 

Ring derfor til os og får en firmaaftale i hus til fordel for din virksomhed og medarbejderne eller tilmeld din virksomhed i nedenstående formular. 

En firmaaftale hos Bogø sandwich indeholder blandt andet følgende : ·           

Bestilling via telefon, mail eller online bestilling gennem Godfrokost.dk

Månedlig regning, kontant betaling, dankort betaling eller elektronisk regning/EAN.

Rabatordning.


Tilmeld firmaaftalen

Når vi har modtaget din anmodning og tilmelding, ringer vi tilbage og aftaler en firmaaftale med dit firma.

 

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.
 

NB:

Ved frokostudbringning bestil venligst inden kl. 10.00, så er I sikker på at få leveret maden til tiden. Ved udbringning af smørrebrød, stjerneskud skal bestillingen være os i hænde senest kl.09.00 og pålægsmand skal bestillingen være os i hænde senest dagen før. 


Bestillingen modtages her i webshoppen.

 

Læs vores handelsbetingelser her.