Catering

Forretnings- og frokost arrangementer

Det skal være let for dig! Vi leverer til alle tænkelige events. Det kan være møder, frokoster, receptioner, konferencer, events, teambuilding, skibussen til Frankrig eller når kantinen har taget en feriedag.
Sammen i fællesskab kan vi sammensætte den optimale løsning for dig. 
 

Catering til private arrangementer

Hvis du har et privat arrangement, er vi din ideelle partner. Ved barnedåb, jubilæum, polterabend, fødselsdag, reception, bryllup, busturen på vej til Østrig eller den store familie picnic i skoven, kan vi levere og sammensætte den perfekte sandwichløsning for dig.
Du deler dine idéer med os, og så sammensætter vi den løsning der dækker dit behov. 
 

Catering til børnefødselsdage

Hvad siger i til en bagel party! Børn har brug for et godt og sundt måltid, men det må også gerne være sjovt! Bagels er lige det. Hullet i midten er anderledes, og indholdet er både friskt og spændende. 
Vi tilbyder færdiglavede Bagelsandwich i flere forskellige størrelser og varianter, men også hvor børnene kan lave dem selv.
 
 
Betalingsbetingelser: Åben kredit: Vi kan levere vores varer, før købsprisen er betalt. Efter leveringen udsendes en faktura med al info. Netto 8 dage. Beløbet indbetales på bankkonto: Jyske Bank / Reg.nr. 5079 / kontonr. 0001604593 Fakturanr. bedes angivet ved bankoverførsel. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,7% samt et gebyr på 100 kr. Fakturagebyr: E-faktura (EAN-nummer): 39 kr. Faktura gennem mail: 29 kr.

catering.jpg