Om råvarerne i Bogø Sandwich

raavarer.jpgNorsk røget laks

Vores laks kommer fra et havdambrug i Norge og er af typen salmo salar. 
Den bliver efter fangst transporteret på køl til røgeriet i Esbjerg. Her bliver den skåret op og koldrøget på birketræ i gamle traditionelle ovne under konstant kontrol af røgmesteren. 
Vi får laksen leveret på køl, i hele sider og skriveskåret. Prøv den i vores Sandwich.
 

Tunsalat

Vi tilbyder en hjemmelavet tunsalat, som vi blander hver morgen. Tunsalaten består af tun af højeste kvalitet, lidt mayonaise, lidt citronsaft, salt, peber, dijon sennep, majs og ærter. Smag den i en af vores lækre sandwich eller sammen med en grøn salat.
 

Friske grøntsager til din salat og bagel sandwich

Tomat, agurk, rødløg leveres fra grønttorvet i Holland. Her har vi fundet en grossist, som lever op til vores krav om kvalitet. De leveres direkte til vores centralkøkken, hvor et team står klar til at vaske, snitte og pakke dem. Denne proces giver os friske råvarer hele dagen.
 

Hummus - et godt alternativ til cream cheese

Hummus er hovedsagligt fremstillet af kikærter og er et godt alternativ til cream cheese – dels er der en del mælkeallergikere, dels smager hummus rigtig godt alene eller med grøntsager, kalkun eller kylling. 
Vi importerer vores hummus fra Grækenland. Hummus frigiver energi løbende til dit blodsukker. 
 

Jalapeños

Vi får vores Japapenos fra den nordlige, tørre del af Mexico. Her er de sprøde, hvilket passer rigtig godt i sandwich. Den lange modningsprocess giver dem den karakteristiske smag, lidt spicy uden at tage smagen fra de øvrige ingredienser
 

Køb og pålæg i vores sandwich

Bogø Sandwich besøger de nationale samt internationale messer hvert år, hvor vi udvælger de kød- og fjerkræprodukter, der passer til vores koncept. 
Kyllingen får vi fra en dansk leverandør. Herfra får vi grillet kyllingebryst på frost. Firmaet får deres kyllinger fra Thailand, de er fodret med majs og opdrættet under hensyntagen til et omfattende dyrevelfærdsprogram. 
Vores skårne pålæg, skinke, roastbeef, rullepølse, hamburgerryg, saltkød, og chorizo købes af en dansk slagterfirma, der er gode til at levere en ensartet, god kvalitet. 
 

Fiskefilet

Vi bruger fiskefilet til vores enestående stjerneskud og smørrebrød. Her køber vi også fra en dansk leverandør. De er gode til at levere en ensartet, god kvalitet.
 

Frugt

Vandmelon, appelsiner, vindruer, mango, honningmelon osv. leveres fra grønttorvet i Holland. Her har vi fundet en grossist, som lever op til vores krav om kvalitet. De leveres direkte til vores centralkøkken, hvor et team står klar til at vaske, snitte og pakke dem. Denne proces giver os friske råvarer hele dagen.